

STATE OF DELAWARE DEPARTMENT OF TRANSPORTATION 800 Bay Road P.O. Box 778 Dover, Delaware 19903

JENNIFER COHAN SECRETARY

DELAWARE BICYCLE COUNCIL

www.bike.deldot.gov

There will be a meeting of the Delaware Bicycle Council on **June 8, 2016 from 5:00 p.m. to 7:00 p.m.** ⁽¹⁾ in the Farmington/Felton Conference Rooms, DelDOT Administration Building, 800 Bay Road, Dover, Delaware.

AGENDA

I. Welcome, Introductions and Minutes: (10-min) 5:00 to 5:10

- Council on Transportation 5 minutes (Marty Lessner)
- Minutes Review 5 minutes (Tom Hartley)

II. Old Business: (20-min) 5:10 to 5:30

- Agency Staff Remarks 5 minutes (Mike Krumrine)
- \circ Council on Greenways & Trails 5 minutes (Jim Ireland)
- Grant Letter Agreement for Bridgeville 10 minutes (John Fiori)

III. New Business: (60-min) 5:30 to 6:30

- Approve FY 2017 Council Budget 10 minutes (John Fiori, Tom Hartley)
- o Review/Approve Innovation Grant Application Letter 10 minutes (John T. Fiori)
- Discuss vacant Department of Education Council Member 10 minutes (Tom Hartley)
- Pro Walk/Pro Bike/Pro Place Conference 10 minutes (James Wilson)
- Cabinet Committee on State Planning 10 minutes (Tom Hartley)
- Biking in Wilmington/Bike Share Feasibility Study 10 minutes (Leah Kacanda)

IV. Updates: (20-min) 6:30 to 6:50

- o Delaware Bicycle Council 10 Priority Projects Update 10 minutes (John T. Fiori)
- Intersection of Rockland Road and Greenway safety considerations 10 minutes (Amy Wilburn)

V. Public Comment: (10-min) 6:50 to 7:00

Next Meeting – Wednesday August 3, 2016 5:00 p.m. to 7:00 p.m.

⁽¹⁾ <u>Please note the change of date from June 1, 2016 to June 8, 2016 from 5:00 P.M. to 7:00 P.M.</u>

